Ilkelerimiz

Sahiplenme

Lodos Elektrik Uretim A.S. çalisanlari olarak isin gereklerinin yerine getirilmesi, sistemlerimizin korunmasi, gelistirilmesi ve kisilerin verimliliklerinin artirilmasina yardimci olma konularinda sorumluluklarimizi kabul edip ve sirketin kaynaklarini özenli, yerinde ve etkin kullanip, her atilimimizi sirketin basarisini gözönünde bulundurarak yapariz.

Takim Çalismasi

Lodos Elektrik Uretim A.S.'nin çalisanlari olarak takim çalismasini benimser ve farkli fikirleri en iyiye ulasma yolunda arti deger olarak görürüz. Bu anlayisi da Süreç Odakli Yaklasim çerçevesinde, sirket amaçlari dogrultusunda yayginlastirip gelistirmeye basariyi hedef seçip ilerlemeye çalisiriz.

Liderlik

Lodos Elektrik Uretim A.S.'nin çalisanlari olarak her bir çalisaninin takim çalismasi çerçevesi içinde, kendi sorumluluk alaninda birer lider olduguna inanir ve bu konuda gelismeleri için destek veririz.

Iletisim

Isimizi yaparken temasta bulundugumuz herkes ile etkin iletisim kurmak temel ilkelerimizden biridir. Iletisim kurarken kendimizi karsimizdaki kisinin yerine koymanin ve kisileri etkin dinlemenin bizi basariya götürecegine inaniriz.

Web Tasarımı